- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Zea mays · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
- Indian names
- मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
- Synonyms
- Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Zea Mays Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 63338-OIL-ZEMAY-500G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Majsolie eller majsolie udvindes ved koldpresning af kim fra hvedekerner fra planten botanisk kendt som Zea Mays
Kendt som: Majs, Zea Mays
Botanisk navn: Zea Mays
Produkt: Majsolie
Produktkategori: Bæreolie
Produktform: Olie
Udvindingmetode: Koldpresset
Brugt del: Kim fra majskerner
Duft/ Aroma: Sød duft
Farve/ Udseende: Gylden gul til ravbrun
Anvendelse: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Blander godt med: sød mandelolie
Særpræg: Frisk, ren og naturlig. Ingen kunstige farvestoffer. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler og uden tilsætningsstoffer.
100% rent og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Zea mays in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Botanical exfoliantEksfolierende granulat af majsmelfrom €12,71/kg
Botanical exfoliantEksfolierende pulver af majskolber (upcyclet)from €11,02/kg
Extract powderMajsglans-ekstrakt - Zea maysfrom €18,25/kg
Glycerin extractMajs Silke Glyserin Ekstrakt - Zea maysfrom €57,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af majssilke – Zea maysfrom €26,04/kg
Propylene glycol extractMajs Silke PG Ekstrakt - Zea maysfrom €54,54/kg
Water-soluble extractMajsglansvandopløseligt ekstrakt - Zea maysfrom €19,81/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret sød majs pulver - Zea maysfrom €46,31/kg