Majs Silke PG Ekstrakt - Zea mays
Zea mays · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Zea mays · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
- Indian names
- मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
- Synonyms
- Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Zea Mays Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 67264-PGE-ZEMAY-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Product : Majs Silke Propylenglycol Ekstrakt
Form tilgængelig: Væske (glykol-baseret)
Brugt del : Blomst
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Zea mays Blomstekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : flavonoider (som maysin), saponiner, alkaloider, vitamin K, tanniner og fytosteroler,
Almindeligt navn : Majssilke (trådformede strenge), Stigma maydis, Majssilke
Botanisk navn : Zea Mays
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Zea mays in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Botanical exfoliantEksfolierende granulat af majsmelfrom €12,71/kg
Botanical exfoliantEksfolierende pulver af majskolber (upcyclet)from €11,02/kg
Carrier oilMajsolie - Zea maysfrom €145,95/kg
Extract powderMajsglans-ekstrakt - Zea maysfrom €18,25/kg
Glycerin extractMajs Silke Glyserin Ekstrakt - Zea maysfrom €57,26/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af majssilke – Zea maysfrom €26,04/kg
Water-soluble extractMajsglansvandopløseligt ekstrakt - Zea maysfrom €19,81/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret sød majs pulver - Zea maysfrom €46,31/kg