Hindbærfrugt PG-ekstrakt - Rubus idaeus
Rubus idaeus · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus idaeus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Raspberry, Red Raspberry, Raspberry Powder, American Red Raspberry, Common Red Raspberry, European Raspberry
- Synonyms
- Rubus acanthocladus, Rubus diamantianus
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Rubus Idaeus Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84929-76-0
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 284-554-0
- CosIng ID
- 37269, 92472, 59444
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 59976-PGE-RUIDA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Hindbær, Røde hindbær
Botanisk navn : Rubus idaeus
Produkt : Hindbærfrugt Propylenglykol Ekstrakt
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Frugtekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer :anthocyaniner (såsom cyanidin og pelargonidin), ellaginsyre, flavonoider (som quercetin og kaempferol), ellagitanniner, vitamin C (ascorbinsyre), galdesyre, og tanniner
Opløselighed : 80% vandopløselig
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Rubus idaeus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderHindbærpulver - Rubus idaeusfrom €25,06/kg
Fruit powder[IN] Frysetørret Hindbærpulver - Rubus idaeusfrom €110,71/kg
Extract powderHindbærfrugtekstrakt - Rubus idaeusfrom €32,74/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af hindbærfrugtolie – Rubus idaeusfrom €46,74/kg
Aged botanical oilHindbær — 60-dages lagret botanisk oliefrom €298,30/kg
Glycerin extractHindbærfrugt Glycerinekstrakt - Rubus idaeusfrom €59,47/kg
Water-soluble extractVandopløseligt hindbærekstrakt - Rubus idaeusfrom €31,18/kg
Carrier oilHindbærkerneolie - Rubus idaeusfrom €29,60/kg