DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus idaeus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Raspberry, Red Raspberry, Raspberry Powder, American Red Raspberry, Common Red Raspberry, European Raspberry
- Synonyms
- Rubus acanthocladus, Rubus diamantianus
- Form
- Fruit powder
- INCI
- Rubus Idaeus Fruit Powder
- CAS
- 84929-76-0
- EC
- 284-554-0
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Country of origin
- India
- SKU
- 55871-PDR-RUIDA-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Hindbærpulver, Rubus idaeus
Botanisk navn: Rubus idaeus
Produktform: Hindbærpulver
Proces: Sprøjtetørret
Specialitet: Ingen kunstige farver, frisk & rent. Fri for skadelige kemikalier, pesticider & uden tilsætningsstoffer
100% rent og ægte produkt
Emballeret i det mest hygiejniske miljø
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Køb Hindbærpulver, Rubus idaeus hos engros eller engros priser.
| Sprog | Navne |
| Botanisk navn | Rubus idaeus |
| Engelsk |
Hindbær |
| Fransk |
Hindbær |
| Tysk |
Hindbær |
| Spansk |
Hindbær |
| Italiensk |
Hindbær |
| Portugisisk |
Hindbær |
| Koreansk |
Hindbær |
| Kinesisk |
Hindbær |
| Japansk |
Hindbær |
Rubus idaeus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powder[IN] Frysetørret Hindbærpulver - Rubus idaeusfrom €110,71/kg
Extract powderHindbærfrugtekstrakt - Rubus idaeusfrom €32,74/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af hindbærfrugtolie – Rubus idaeusfrom €46,74/kg
Aged botanical oilHindbær — 60-dages lagret botanisk oliefrom €298,30/kg
Propylene glycol extractHindbærfrugt PG-ekstrakt - Rubus idaeusfrom €56,66/kg
Glycerin extractHindbærfrugt Glycerinekstrakt - Rubus idaeusfrom €59,47/kg
Water-soluble extractVandopløseligt hindbærekstrakt - Rubus idaeusfrom €31,18/kg
Carrier oilHindbærkerneolie - Rubus idaeusfrom €29,60/kg