Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Kokosolie - Cocos nucifera
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Cocos Nucifera (Coconut) Oil
- CAS
- 8001-31-8
- EC
- 232-282-8
- CosIng ID
- 75444
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 24502-OIL-CONUC-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Kokosolie, Cocos nucifera
Botanisk navn : Cocos nucifera
Produktform : Olie
Produktkategori : Bæreolie
Er den raffineret? Nej
Er den fødevarekvalitet? Ja
Bruges den også til kosmetik? Ja
Udvindingsmetode : Koldpresset
Ingrediens : Kokosfrugt
Særlige egenskaber: Ingen kunstige farvestoffer, frisk og ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler og uden tilsætningsstoffer.
100% ren og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderKokosvandspulver - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractKokosvand Opløseligt Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kokosfrugt – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosfiber/-skalfiberfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosnøddeskalpulverfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractKokosnød Frugt PG Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractKokosnød Frugt Glyserin Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (Polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg