WaxOil-solubleOrigin: India
Kokosvoks - Cocos nucifera
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Form
- Wax
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Cocos Nucifera Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Candles, Skincare, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 34694-HRB-CONUC-1KG
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Kendt som: kokosvoks, Cocos nucifera
Botanisk navn: Cocos nucifera
Produktform: voksblokke/-stykker
Er den raffineret? Ja
Kokosvoks bruger hydrogeneret og raffineret kokosolie.
Særlige egenskaber: Ingen kunstige farvestoffer, frisk og ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtegifte og uden tilsætningsstoffer. Et alternativ til paraffinvoks, som er lavet af petroleumsolie og danner skadelige biprodukter ved forbrænding eller smeltning.
100 % ren og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Køb kokosvoks, Cocos nucifera til engros eller store priser.
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderKokosvandspulver - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractKokosvand Opløseligt Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af kokosfrugt – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosfiber/-skalfiberfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantEksfolierende kokosnøddeskalpulverfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractKokosnød Frugt PG Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractKokosnød Frugt Glyserin Ekstrakt - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosekstrakt (Polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg