Sort sesamfrø PG-ekstrakt - Sesamum indicum
Shipping at Check Out
Almindeligt navn: Benne, Sesamum, Sesam kali, Til Kala, Kali Til, Sorte sesamfrø, Nigerfrø, Sesamum indicum
Botanisk navn: Sesamum indicum
Produkt: Sort sesamfrø Propylenglykol-ekstrakt
Tilgængelig form: Væske (glykolbaseret)
Anvendt del: Frø
Opløsningsmiddel: Propylenglykol
Fortyndingsmiddel: Renset vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:3 (v/v)
Form: Glykolisk botanisk ekstrakt (væske)
INCI: Propylenglykol, Aqua, Sesamum indicum frøekstrakt
CAS: Propylenglykol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier):lignaner som sesamin, sesamolin og sesaminol; phenoliske forbindelser som ferulinsyre og p-coumarinsyre; tokoferoler (vitamin E), fytosteroler (f.eks. β-sitosterol); og essentielle fedtsyrer, primært linol- og oliesyre.
Opløselighed: 100 % vandopløselig
Produktet ervegetarisk
Oprindelsesland:Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt