Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Sort sesamolie - Sesamum indicum
Sesamum indicum · Pedaliaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Sesamum indicum · profile
- Family
- Pedaliaceae
- Common names
- Benne, Niger Seed, Sesame Kali, Til Kala, Kali Til, Black Sesame Seeds
- Indian names
- gingelly, til, Tila, तीळ, তিল, எள்
- Synonyms
- Sesamum occidentale, Sesamum oleiferum
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil
- CAS
- 8008-74-0
- EC
- 232-370-6
- CosIng ID
- 78835
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 76613-OIL-SEIND-100G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Benne, Sesamum, Sesam kali, Til Kala, Kali Til, Sorte sesamfrø, Nigerfrø, Sesamum indicum
Botanisk navn : Sesamum indicum
Produktform : Olie
Produktkategori : Bæreolie
Er den raffineret? Nej
Er den fødevarekvalitet? Ja
Udvindingsmetode : Koldpresset
Ingrediens : Sorte sesamfrø
Særlige kendetegn: Ingen kunstige farvestoffer, frisk og ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtemidler og uden tilsætningsstoffer.
100% ren og ægte produkt
Emballeret under mest hygiejniske forhold
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys.
Sesamum indicum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Hair17 urter til hår
Carrier oil7 Bæreolie
Extract pasteSort sesam CO2-ekstrakt - Sesamum indicumfrom €160,57/kg
Extract powderSort sesamfrøekstrakt - Sesamum indicumfrom €10,80/kg
Glycerin extractSort sesamfrø glycerinekstrakt - Sesamum indicumfrom €37,43/kg
Infused oilSort sesamfrøinfunderet olie - Sesamum indicumfrom €41,79/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sorte sesamfrø – Sesamum indicumfrom €15,41/kg
Propylene glycol extractSort sesamfrø PG-ekstrakt - Sesamum indicumfrom €35,64/kg