Sort sesamfrøpulver - Sesamum indicum
Sesamum indicum · Pedaliaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Sesamum indicum · profile
- Family
- Pedaliaceae
- Common names
- Benne, Niger Seed, Sesame Kali, Til Kala, Kali Til, Black Sesame Seeds
- Indian names
- gingelly, til, Tila, तीळ, তিল, எள்
- Synonyms
- Sesamum occidentale, Sesamum oleiferum
- Plant part
- Seed
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Sesamum Indicum Seed Powder
- CAS
- 8008-74-0
- EC
- 232-370-6
- CosIng ID
- 58501
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Culinary, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 89518-PDR-SEIND-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Almindeligt navn : Benne, Sesamum, Sesame kali, Til Kala, Kali Til, Sorte sesamfrø, Nigerfrø, Sesamum indicum
Botanisk navn : Sesamum indicum
Produkt : Sort sesamfrøpulver 100%
Tilgængelig form: Tør (pulver)
Anvendt del : Frø
Proces : Renset > Dehydreret > Formalet > Filtreret > Pakke
Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier) : lignaner som sesamin, sesamolin og sesaminol; phenoliske forbindelser såsom ferulinsyre og p-coumarinsyre; tokoferoler (vitamin E), fytosteroler (f.eks. β-sitosterol); og essentielle fedtsyrer, primært linol- og oliesyrer.
Opløselighed : 80% vandopløseligt
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Sesamum indicum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Hair17 urter til hår
Carrier oil7 Bæreolie
Extract pasteSort sesam CO2-ekstrakt - Sesamum indicumfrom €160,57/kg
Carrier oilSort sesamolie - Sesamum indicumfrom €13,81/kg
Extract powderSort sesamfrøekstrakt - Sesamum indicumfrom €10,80/kg
Glycerin extractSort sesamfrø glycerinekstrakt - Sesamum indicumfrom €37,43/kg
Infused oilSort sesamfrøinfunderet olie - Sesamum indicumfrom €41,79/kg
Oil-soluble extractOlieopløseligt ekstrakt af sorte sesamfrø – Sesamum indicumfrom €15,41/kg