WaxOil-solubleOrigin: India
Kokosový vosk - Cocos nucifera
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Form
- Wax
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Cocos Nucifera Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Candles, Skincare, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 34694-HRB-CONUC-1KG
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Známý jako: kokosový vosk, Cocos nucifera
Botanický název: Cocos nucifera
Forma produktu: bloky/kusy vosku
Je rafinovaný? Ano
Kokosový vosk používá hydrogenovaný a rafinovaný kokosový olej.
Zvláštnost: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a bez přísad. Alternativa k parafínovému vosku, který je vyroben z ropného oleje a při spalování nebo tavení vytváří škodlivé vedlejší produkty.
100% čistý a pravý produkt
Balený v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Kupte kokosový vosk, Cocos nucifera za velkoobchodní nebo množstevní ceny.
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPrášek z kokosové vody - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractVoda z kokosového ořechu rozpustný výtažek - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů kokosovníku – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliační vlákno z kokosového vlákna / slupekfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kokosových skořápekfrom €16,95/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kokosového plodu - Cocos nucifera Lfrom €39,82/kg
Glycerin extractExtrakt z kokosového ovoce v glycerinu - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosový extrakt (polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg