Water-soluble extractWater-solubleOrigin: United States
Mayapples vandopløseligt ekstrakt - Podophyllum peltatum
Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Podophyllum peltatum · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
- Synonyms
- Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Podophyllum Peltatum Flower Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- United States
- SKU
- 30425-EXTL-POPEL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Mayapples, Podophyllum peltatum, American mandrake, wild mandrake og ground lemon
Botanisk navn : Podophyllum peltatum
Produkt : Podophyllum peltatum flydende ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer : alkaloider 1%
Opløselighed : 100% vandopløselig
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: USA
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Podophyllum peltatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractMayapple Glycerinekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €70,51/kg
Propylene glycol extractMayapples PG-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €67,15/kg
Extract powderMayapples-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €30,67/kg
Herbal powderMayapples Pulver - Podophyllum peltatumfrom €19,54/kg
Infused oilMayapples tilsat olie - Podophyllum peltatumfrom €76,52/kg