Glycerin extractWater-solubleOrigin: United States
Mayapple Glycerinekstrakt - Podophyllum peltatum
Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Podophyllum peltatum · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
- Synonyms
- Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Podophyllum Peltatum Flower Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- United States
- SKU
- 35877-GLY-POPEL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Mayapples, Podophyllum peltatum, amerikansk mandrake, vild mandrake og jordcitron
Botanisk navn : Podophyllum peltatum
Produkt : Podophyllum peltatum glycerinekstrakt
Brugt del : Blomst
Opløsningsmiddel : Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel : Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Glycerin, Aqua, Flower Flower Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : alkaloider
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland:USA
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Podophyllum peltatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Propylene glycol extractMayapples PG-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €67,15/kg
Extract powderMayapples-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €30,67/kg
Water-soluble extractMayapples vandopløseligt ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €32,97/kg
Herbal powderMayapples Pulver - Podophyllum peltatumfrom €19,54/kg
Infused oilMayapples tilsat olie - Podophyllum peltatumfrom €76,52/kg