Mayapples PG-ekstrakt - Podophyllum peltatum
Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Podophyllum peltatum · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
- Synonyms
- Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Podophyllum Peltatum Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- United States
- SKU
- 60088-PGE-POPEL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Mayapples, Podophyllum peltatum, amerikansk mandrake, vild mandrake og jordcitron
Botanisk navn : Podophyllum peltatum
Produkt : Podophyllum peltatum Propylenglycol-ekstrakt
Form tilgængelig: Væske (glykol-baseret)
Brugt del : Blomst
Opløsningsmiddel : Propylenglycol
Fortyndingsmiddel : Renset Vand (PG:Vand 70:30)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold : 1:5 (v/v)
Form : Glykolisk Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI : Propylenglycol, Aqua, Flydende (glykol-baseret) Blomsterekstrakt
CAS : Propylenglycol (57-55-6), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer : alkaloider 1%
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland:USA
Opbevaring :Opbevares køligt og tørt
Podophyllum peltatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractMayapple Glycerinekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €70,51/kg
Extract powderMayapples-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €30,67/kg
Water-soluble extractMayapples vandopløseligt ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €32,97/kg
Herbal powderMayapples Pulver - Podophyllum peltatumfrom €19,54/kg
Infused oilMayapples tilsat olie - Podophyllum peltatumfrom €76,52/kg