Herbal powderOrigin: India
Mayapples Pulver - Podophyllum peltatum
Podophyllum peltatum · Berberidaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Podophyllum peltatum · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Mayapples, American Mandrake, Wild Mandrake, American-Mandrake, Indian-Apple, May Apple
- Synonyms
- Podophyllum callicarpum, Podophyllum montanum
- Plant part
- Flower
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Podophyllum Peltatum Flower Powder
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Culinary, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 85190-PDR-POPEL-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som : Mayapples, Podophyllum peltatum, American mandrake, wild mandrake og ground lemon
Botanisk navn : Podophyllum peltatum
Produkt : Podophyllum peltatum urtepulver 100%
Tilgængelig form: Pulver
Del brugt : Blomst
Proces : Renset > Dehydreret > Pulveriseret > Filtreret > Emballeret
Produktet er Vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Podophyllum peltatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractMayapple Glycerinekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €70,51/kg
Propylene glycol extractMayapples PG-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €67,15/kg
Extract powderMayapples-ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €30,67/kg
Water-soluble extractMayapples vandopløseligt ekstrakt - Podophyllum peltatumfrom €32,97/kg
Infused oilMayapples tilsat olie - Podophyllum peltatumfrom €76,52/kg